VÍKEND 7. – KERAMICKÁ PLASTIKA Téma: BUSTA s Janou Bělskou (20+21/1 24*) OBSAZENO !!

4700 

Není skladem

Popis

KERAMICKÁ PLASTIKA

 

Téma: BUSTA

Termín:

SOBOTA+NEDĚLE  20.+ 21.1. 2024

so 9:00-19:00 hod. / ne 9:00-17:00 hod.   (počítejte s hodinovou polední pauzou) 

…… ještě je v jednání varianta časového rozložení kurzu na páteční úvod 17-20hod. a sobota a neděle 10-17hod. Včas před kurzem bychom vám vše upřesnili. Počítejte s tím, že se vám lektorka ještě před kurzem ozve meilem a bude vás už směrovat k přípravě na tvorbu. Víkend je velmi málo času na takové dílo ….

Tento kurz je zaměřen na modelování busty, aby paní lektorka Jana stíhala s vámi všemi správně tvořit a vysvětlovat co a jak ….

Lektor: Jana Bělská

 Vhodné pro pokročilé modeláře !!!  

Kurz pro max 4 účastníky !!

POKUD VÁM UŽ SYSTÉM PŘIHLÁŠKU NEBERE, JE PLNĚ OBSAZENO … ALE MŮŽETE SE STÁT NÁHRADNÍKEM PRO PŘÍPAD NÁHLÉHO UVOLNĚNÉHO MÍSTA …. napište mi přímo do meilu – vd.matilda@seznam.cz nebo na messenger DilnaMatilda !!

Ze slov lektorky Jany Bělské

Kurz je určen pro ty, kdo už se s hlínou aspoň trochu potkali a chtěli by se naučit něco víc. Rádi byste si zkusili vymodelovat velkou nádobu, hlavu, figuru člověka či zvířete? Určitě přijďte. Budeme pracovat v malém kolektivu. Dozvíte se, jak sochu ze šamotové hlíny postavit. Povím vám i něco o stavbě a řeči těla člověka i zvířete, aby vaše plastiky působily pravdivě. Budete překvapeni, co sami, pod odborným vedením zkušeného lektora, dokážete.

Vše, co vyrobíte, vypálíme v peci , abyste si to mohli odnést domů.

Pokud se chcete podívat na práci lektorky navštivte její stránku na FB

https://www.facebook.com/jana.belska

 

VAŠE REZERVACE BUDE POTVRZENA ZAPLACENÍM KURZU.

V PŘÍPADĚ ODHLÁŠENÍ NA NÁŠ e-mail: vd.matilda@seznam.cz NEJPOZDĚJI 5 DNŮ PŘED ZAHÁJENÍM KURZU, BUDE VÁM PLATBA VRÁCENA. PŘI POZDĚJŠÍM ODHLÁŠENÍ BUDE VRÁCENO POUZE 50% Z CENY KURZU.

Pokud je už OBSAZENO … ale máte o kurz zájem a chcete být případný náhradník, napište mi to přímo do meilu – vd.matilda@seznam.cz …zanechte tam prosím na sebe jméno a telefonní číslo.

Follow by Email
Facebook
Instagram